Tervehdys!


Nettitaivas on nyt osa Planeetta Internet Oy:tä

Nettitaivas nimi poistuu käytöstä, mutta palvelu Rovaniemellä jatkuu

Nettitaivaan (WAF-Solutions Oy) liiketoiminta ja asiakkuudet siirtyivät 10.8.2017 Planeetta Internet Oy:lle. Toiminta jatkuu Rovaniemellä osana Planeettaa. Rovaniemen toimisto sijaitsee Santa´s Technology Parkissa, Teknotie 14-16 ja meidät tavoittaa Planeetan asiakaspalvelun kautta.

Olemme mielellämme mukana kehittämässä liiketoimintaasi, oli kyseessä paikallinen tai laajempi liiketoiminta. Saat meiltä palvelut isoille tai pienille kotisivuille aina verkkotunnuksista WordPress-kotisivuihin sekä kotisivujen hostingin ja huolenpitopalvelut. Tutustu palveluihimme osoitteessa: planeetta.fi

Olemme tehneet vuosien varrella paljon erilaisia kehitysprojekteja asiakkaillemme. Näitä tehdään tarvittaessa myös jatkossa. Tutustu mm. Martiinille tekemäämme puukkojen suunnittelupalvelun tästä. Kysy tarjousta projekteista tällä lomakkeella.

Toivotamme uudet sekä vanhat asiakkaat tervetulleiksi Planeetan monipuolisten palveluiden pariin!

Edullinen webhotelli

Jos etsit edullista webhotellia, tutustu Webhotellit.com palveluumme. Webhotellit.com on Planeetan tuottama web hosting -palvelu, jonka palvelimet sekä 24/7 valvonta ovat Helsingissä ja asiakaspalvelu toimii Rovaniemellä. Esimerkiksi WordPress -sivustolle webhotellimme on hyvä alusta, jos etsit edullista, varmatoimista ja hyvällä hallintapaneelilla varustettua webhotellia. Palvelu toimii itsepalveluna ja kaikki tarvittava on tehtävissä omasta hallintapaneelista. Löydät meiltä kattavat ohjeet ja tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa palvelun käytössä.

Tutustu palveluun osoitteessa webhotellit.com